Levering en retourneren 

Levering 

Heb je een bestelling geplaatst op maandag tm vrijdag voor 15.00? Dan ontvang je deze de volgende dag! 

Je hebt zelf de keuze om een bestelling te plaatsen met account of zonder account. Door een account aan te maken bij Haute Noir kun je het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere verzendadressen opslaan, bestellingen bekijken, volgen en meer. Het is ook mogelijk een eenmalige bestelling te plaatsen, hierbij vul je je winkelwagen en klik je vervolgens op kassa, je gegevens worden dan eenmalig voor deze bestelling gebruikt.

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat de artikelen veilig verpakt worden tijdens de verzending. 

Retourneren

Is je bestelling niet helemaal naar wens? Jammer, maar geen probleem! Bij Haute Noir heb je altijd de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na factuurdatum.

Om je bestelling te retourneren, moet je het volgende doen:

1. Bezoek de sectie ''Bestelgeschiedenis'' van je account.

2. Kies vervolgens de bestelling waarvoor je een item wil retouneren. 

3. Selecteer de producten die je wil retourneren door de checkbox naar de naam aan te vinken. 

Heb je geen account?

Vul dan dit formulier in en stuur deze inclusief de verpakking en de artikelen naar onderstaand adres. 

Stuur de artikelen inclusief de pakbon en een ingevuld retourformulier naar onderstaand adres:

Haute Noir
De Leijen 55 
8401AZ Gorredijk
The Netherlands

Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag direct teruggestort op de (bank)rekening / creditcard welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt maximaal 5 werkdagen.

Houd er rekening mee dat Haute Noir retourzendingen alleen in behandeling neemt als deze in originele staat worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Stuur de artikelen die je wenst te retourneren of om te ruilen in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending snel kan worden verwerkt. Niet-identificeerbare retourzendingen worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender.

Er gelden tijdens de sale iets andere regels dan normaal. Waar je tijdens de sale rekening mee moet houden is het volgende:

- Wanneer je een item hebt besteld en deze later in de sale komt, dan kunnen wij de korting helaas niet meer met terugwerkende kracht verrekenen.

- Het retourneren van Sale items is uiteraard gewoon mogelijk!

- Korting op korting is niet mogelijk, dus helaas gelden kortingscodes niet op sale items.

Let op! De retourkosten zijn voor eigen rekening.  

De verzendkosten worden alleen terugbetaald wanneer de gehele bestelling wordt geretourneerd. Als er een deel van de bestelling wordt geretourneerd, worden de verzendkosten niet vergoed.

Ruilen

Wil je een item omruilen, omdat de kleur of maat niet goed is? Geen probleem, volg onze normale retourprocedure maar geef op de pakbon of op een apart bijgesloten briefje aan welk item je wit ruilen en voor welke maat en/of kleur. Het is alleen mogelijk om een artikel te ruilen tegen een ander artikel van dezelfde prijs.

Mijn bestelling klopt niet

Klopt je bestelling niet? Neem dan contact op met klantenservice@hautenoir.eu, op werkdagen zorgen wij binnen 24 uur voor een passende oplossing.